onsdag den 10. juli 2013

Hæklet tæppe

Jeg må lige vise et projekt frem, selvom jeg godt ved, det har laaaange udsigter med at gøre det færdigt. Måske er det faktisk derfor, jeg viser det frem nu. Hvem ved, om der stadig findes internet, når jeg en gang bliver færdig!?


Indtil videre har jeg fyldt en indkøbspose med restgarner, jeg har liggende fra diverse projekter - en del af garnet aner jeg slet ikke, hvor kommer fra. Men det er mægtigt. Jeg tror faktisk, jeg har rester nok til et helt tæppe. Det er ca. 1,5 m bredt. Og så vil tiden vise hvor langt, det bliver. Det afhænger lidt af min tålmodighed!
Sidste gang jeg gik i gang med at lave et hjemmelavet tæppe, tog det mig et år. Og det var endda et syet patchworktæppe i forholdsvis store tern - det kunne have været klaret på under en uge. Men min symaskine gik i stykke, da jeg skulle til at sætte bagside bagpå, og så blev jeg lig'som så sur på tæppet, at det fik lov at ligge og skamme sig en en pose under mit skrivebord indtil næste forår :-) Der er så meget i hverdagen, som man skal og bør. Håndarbejde hører ikke til i den kategori! Så hvis jeg bliver træt af et projekt, ryger det bare ud til siden, indtil jeg får lyst til det igen. Det må jeg gerne, har jeg bestemt. Lækker regel!
2 kommentarer:

 1. Novra, det bliver flot, Anna! Og dejligt tæt og tilfældigt i farverne på den skønne måde. Hvor bredt er det og hvad størrelse nål bruger du(, spurgte den nysgerrige tæppe-planlæggende veninde)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er halvanden meter bredt, sådan cirka. Kom først til at lave det over 2 meter. Det kunne være blevet mægtigt flot, men så ville jeg med GARANTI aldrig være blevet færdig. Så pillede op, øv.
   Jeg bruger en 5'er-hæklenål. Jeg kunne godt bruge en der var større, hvis jeg ville have det lettere, men eftersom jeg bruger rester, varierer mit garn en del i tykkelse, så det var den bedste mellemvej... Og se så at komme i gang med dit eget tæppe, er så spændt på at se det :-)

   Slet