mandag den 2. marts 2015

Frugtsweater: nye problemer

Dette er den sande historie om, hvordan det kan gå, når man kaster sig ud i et strikke en sweater uden et færdigt mønster. Man går i gang, slår op og strikker løs, men opdager så at noget ikke er helt rigtigt og piller så op. Slår måske et andet antal op og ændrer mønsteret en smule og prøver igen, opdager noget andet forkert og piller op igen. Der her her, jeg er nået til i processen og jeg håber, det bliver sidste gang, jeg piller op... Nu må vi se :-)
Jeg hader at pille op. Men jeg har besluttet, at jeg ville hade det mere at bruge mange timer og mange penge på garn på en sweater som jeg ikke bliver tilfreds med.


Nu har jeg strikket en ny mønsterbort, gulerødder. De er blevet rigtigt fine bortset fra at jeg ikke er tilfreds med den grønne farve især på gulerodstoppene. Jeg fornemmede det allerede ved kirsebærstilkene: De grønne farver går for meget i et med baggrundsfarven, hvilket gør det svært at se, hvad der foregår. Uden toppe ligner gulerødderne bare underlige orange pøller. Øv!
Så jeg har besluttet at pille op til og med kirsebærstilkene og skaffe mig en anden grøn farve. Der er ikke nogle skarpere grønne i det garn, resten af sweateren bliver strikket i, så første opgave er at finde et grønt garn i en tykkelse og kvalitet, som er kompatibelt med mit Vital- og Artic-garn...

Nogen forslag til et tæt uldgarn til pind 3½-4?

Imens jeg leder efter garn, piller op og strikker op igen, har jeg heldigvis nogle andre ting i kø på bloggen, som jeg ikke har nået at vise endnu... 

1 kommentar:

  1. Jeg er vild med alle frugterne. Især de der kirsebær :)

    SvarSlet